Kvällstankar

Ett lite vimsigt inlägg med lite kvällstankar.. 

Tiden den går som vanligt.. Alldeles för snabbt. Hur ska man hinna med allt? Man borde stanna upp lite mer och njuta nu, inte sen.. Vi väntar tills det blir lite varmare, vi väntar tlll semestern, vi väntar till snön kommer.. Hela tiden skjuter vi fram saker. Jag vill leva nu, i morgon kan det vara försent. Jag vill älska nu, inte när det finns mer tid. 

Många tankar och frågor flyger runt i mitt huvud förtillfället. Kanske för att det händer så mycket hela tiden. Tror min kropp/hjärna hade behövt en vecka utomlands med värme. 
Känner mig ensam fast jag inte är det, känner mig lite tom och lite arg. Arg över att livet inte är rättvist, arg över smärtan, arg över lite allt möjligt. 

 Smärtan kommer till och från, inte alls mycket men den finns där. Har börjat löp träna på matta med sjukgymnasten, på onsdag ska vi ses igen och då hoppas jag på att vi ökar. Jag är en människa som behöver ha mål och drömmar. Ja alla har nog drömmar förvisso! 

Jag hoppas att löpningen kommer igång och att smärtan inte kommer tillbaka! att löpningen kan ge det de gav förra våren. Det gav mig tid att reflektera, lite terapi för själen och för huvudet.  Hoppas hoppas! 

Sov gott.. Kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0