Nya mål?

Löpningen får vänta. Förhoppningarna om att börja springa fick jag sudda bort för någon vecka sedan. Lyfte och kände hur smärtan kom tillbaka i visa rörelser. Blev rädd och hörde av mig till min sjukgymnast, vad hade jag gjort utan henne? Måste skicka någon julklapp, men vad? Blomma? 
Tillbaka till ryggen, fick order om mc kenzie ska utföras och skulle försöka träna på som vanligt men gjorde något ont sluta. 

I torsdags var det tid att träffas, löpningen läggs på is. Fullt fokus på en stark kropp och några kilo mindre, nyttigare mat. 
Jag fick några nya övningar, lite skäll för jag slarvat med hemövningar. 
Fick även frågan om ortopeden säger operation vad säger du då.
Som det känns nu nej! Jag klarar leva med lite smärta, men samtidigt jag är 26. Jag har många år kvar, min rygg ser inte fin ut på röngten plåtarna. 
Ska jag testa en nervblockad till? Frågorna är många. Den 16 har jag telefontid med en ortopedläkare. 

Den stora frågan som ändå finns där inne kommer jag någonsin kunna springa igen eller är det bara att acceptera och hitta något annat som är lika rogivande. Jobbigt.. 
Kommentarer
Postat av: susanna albinsson

Hej! Hoppas du ser det här. Jag undrar om du är säljare liambus 158 på tradera. Min syster var intreserad av ulltröjan i xs som du hade idag 21/2 2015. om den finns kvar och du vill sälja den kan du ringa 0763400917 Med vänlig hälsning susanna albinson

2015-02-21 @ 19:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0