Fredagen

 
Gårdagen började med lite måsten, som tvätt och frukost.
 
 
Därefter tog vi bilen upp till lekplatsen i Kjällesjö. Träffade bästisarna, som busade i 2 timmar. De två små sov gott i sina vagnar. Frysna mammor överaskade sedan med Mc Donalds. (Liam betedde sig tyvärr hemskt, så det var inget roligt besök precis).. TROTS!
 
 
På kvällens meny stod det middag hos Mormor och Morfar, väldigt god mat blev vi bjudna på. Även en hel del bus blev det.
 
 
   
 
Väl hemma, somnade barnen gott och vi valde att se Snabba Cash 2. Bästa fredagsgodiset om ni frågar mig..
 
 
 
Nu väntar bok och säng.. Kram på er !

Mina prinsar


Mormor mys

 
Just nu ligger dock både mormor och morfar vid en pool på Gran Canaria och njuter av värme! Vi är inte alls avundsjuka...

Best friends!


Apa!

 
Klätterapa! Lejo är verkligen överallt och ingenstans, klättrar och har sig. Han lär sig väl efter storebror, Liam var dock ingen klätterapa det är Lejo.
 
På bilderna har han klättrat upp och satt sig i gåvagnen själv och blir sedan sur för han inte kommer ur. Skam den som ger sig, för ut kom han (av sig själv..)
 
 

Julafton i bilder
Instagram bilder från Julhelgen


Julklapp från jobb


Bilder från helgen

  från instagram

God Jul

 
GOD JUL kära bloggläsare!!
 
Njut av varandra, drick inte för mycket alkohol (blir så tråkigt då), skratta och ha en underbar jul!
 
KRAM på ER
 
 

Julfirande i förväg..

 
I söndags firade vi lite jul i förväg.. Mysigt och barnen var mer än nöjda med sina första julklappar!

Njut

 
 
De sista dagarna innan jul känns alltid lika hektiska för de flesta. Detta året känns det inte lika hektiskt för oss. Istället försöker vi njuta, om lite mer än 2 veckor börjar Liam på dagis!
 
Bjuder på lite instagram foto från de senaste dagarna.

AJJ!

Min rygg strejkar, det första jag tänker göra i morgonbitti är att ringa till en sjukgymnast!! 
 
Så idag bjuds det endast på bilder, god natt! 

Kom igen, utmana dig själv!

 
Härlig start på morgonen efter bara 1 pass denna veckan!
 
Utmana er själva!! :)

Iphone/ipad vs böcker

Igår diskuterade jag och Mikaela teknik, vi var båda inne på samma spår. Frågan är vad tycker ni?

Här hemma kommer iphonen till användning väldigt mycket för både mig och Liam. Är han trött vill han gärna mysa i soffan och kolla klipp på youtube och jag låter honom. För jag känner mig stressad, det ska lagas mat, tvätten ska vikas, det ska plockas undan. Istället för att skit i allt, läsa en bok och sedan hade han varit pigg på att leka igen. Även om man är och handlar, Liam tycker det är tråkigt = han får låna min mobil, win win för mig. Nu är min iphone på lagning och jag har en samsung som jag inte förstår mig på. Helt plötsligt har jag mängder med tid att läsa bok. Jag kan tycka det är okej om han spelar spel dvs pussel, memory osv på mobilen en liten stund men små klipp nej då kan vi lika bra läsa en bok.

Det ska det bli ändring på!

Så berätta, vad har ni för tankar?

Liam önskar sig en hund..

Efter en dag som hundvakter önskar sig Liam numera en hund i födelsedagspresent.

Barn är för härliga!

Blöjfri!!

Min stora kille använder nu mera inte blöja mer än på natten. Vi är stolta föräldrar och helt förundrade över hur lätt detta gick. Pottlistan Kristin gjorde efter mina instruktioner har gjort det lite lättare men annars är det Liam som vissat att han är en stor kille som har fräcka kalsonger!
 
Nu är det bara nappen som ska bort, men den väntar vi med till efter inskolningen alla fall. För den 7 januari börjar Liam på förskolan igen, vårt första val! Håll nu tummarna på att Lejo också får plats där när det är dags 1 april.
 

Lekdejt!

I fredags fick vi besök utav Mia och barnen, en toppen eftermiddag med mycket mys. Är så glad att jag har så fina vänner runt om kring mig!
 

Mina fina

 
 
 
 
Liam räknar ner till julafton, det gäller att vara snäll..
 

Mina fina

 
 
Liam räknar ner till julafton, det gäller att vara snäll..
 
Lejo han bara äter..
 

Jullbord

 
 
I lördags var vi barnfria och på julbord med Johans jobb på Öja. Väldigt gott och trevligt!
 
Liam sov hos mormor och morfar och Lejo hos Sandra och Henke. Andra natten för Lejo borta och han sov från 19-07.30. Vilka barn vi har!

Något dog..

I lördags fungerade min käraste iphone perfekt, jag laddade honom på natten och använde honom fram till kl 16. Då dog han och vill nu inte starta igen! Den får åka på reperation och så länge dras jag med en Sony Ericsson mini. I morgon ska min pappa lämna in iphonen och hoppas han kan övertala dom om en lånemobil, helst iphone.. Hur kan man bli så fast vid något? Sjukt.. Nej, det kanske ska bli ändring på det istället. 
Men hela mitt liv finns på den, alla bilder på mina små, kamera, kalendern, vädret, mejlen.. ja allt finns i den lilla saken..
 
Men det bästa har jag här hemma, mina 3.
 

RSS 2.0